Atha Yogasenter
The yogi shapes the body in ways that express a philosophy of life and existence where limitation is celebrated, ritualized and penetrated.

Atha Yogas filosofi

Atha Yoga åpnet i Stavanger i april 2005, og i Sandnes mai 2014. Innehaver og faglig leder er Camilla Veen.
Atha Yoga er eneste Jivamukti Affiliate Center i Norden.

Atha Yoga var først ute med å tilby undervisning i Jivamukti Yoga i Norge, og har i dag 9 sertifiserte Jivamukti-instruktører  Vi har også timer i Ashtanga Yoga, Klassisk Yoga, Power Yoga, Vinyasa Flow, Vibrant Yoga, Yin Yoga, Shakti Yoga, Senior Yoga, Gravid Yoga , Mamma Yoga, Mini-, Tween og Teen Yoga, Familie Yoga.

På Atha Yoga får du en totalopplevelse for kropp og sjel som starter i det man kommer inn døren og som blir værende i kroppen hele resten av dagen. Hovedfokuset i timene er fysiske yogaøvelser. Dette kombineres med pusteteknikk, chanting, avspenning og meditasjon. Røkelse, levende lys og spirituell musikk setter den rette stemningen.

På Atha Yoga tas studentene på alvor og det tas hensyn til at alle har forskjellig utgangspunkt og ulike behov. Instruktørene er derfor ikke selv med og gjør øvelsene, men hjelper til med å justere studentene bedre inn i stillingene. (Gi beskjed til instruktøren hvis du har spesielle behov eller skader.)

Atha Yoga - for kropp, sjel og hjertet!

Atha Yogasenter, Avaldsnesgaten 95, Telefon 51 53 03 92, post@athayoga.no

Betingelser Personvern